Pääsivu

Historiaa

Palaute

Kävelyretket

Oulu-seuran näkyvin toimintamuoto ovat kävely-retket, joita on järjestetty lähes koko seuran 40-vuotisen toiminnan ajan. Alkuvuosina tutustuttiin kävellen esim. ydinkeskustan historiallisiin kortte-leihin tai kartoitettiin Oulujoen suiston rantoja. Nykyään n. kerran kuussa järjestettävät retket ovat useimmiten opastettuja tutustumiskäyntejä niin kaupungin vanhoihin kuin uusiin kohteisiin. Osallistujat, joita on enimmillään ollut parisen sataa, pääsevät moniin sellaisiinkin paikkoihin, joihin tavallinen kulkija ei muuten tule menneeksi, kuten tuomiokapituliin, lääninhallitukseen, Lasaretinsaareen tai kaupunginsairaalaan.

Retkistä tiedotetaan etukäteen seuran kotisivuilla (ajankohtaista) ja retkipäivänä Kalevassa Menot -palstalla.

Seuraavat kävelyretket/tutustumiskäynnit:

Kävelyretkiä tai tutustumiskäyntejä ei tällä hetkellä ole tiedossa.